Predstavljanje tima: Purple haze

Zovemo se Purple Haze i učenici smo 2.mw razreda. Ime smo dobili po poznatoj pjesmi Jimija Hendrixa – Purple Haze a ne po nečem drugom… Naš moto je: “Ima šta za riješit” u smislu hrane i gameova. Naš duhovni vođa je Bruno Butorac a.k.a. Telac.

Kapetan tima Damjan Kalčić
Živi u brdima u malom selu poznatom po piti od jabuka. Prihvatio se Kompjutera u trećoj godini i od onda igra sve vrste igara. Pr0 je u Doti 2 i Starcraftu 2. Visok je cca 5 metara. In-game ime mu je Drug_Parov.

Fran Vlahović
Fran dolazi iz Lovrana. In game ime mu je Kush i profesionalno igra League of Legends na midu za team Gambit. Pozdravlja svoje mnogobrojne fanove. U slobodno vrijeme jede pitu sa svojim prijateljem.

Sebastijan Galjanić
Sebastijan dolazi iz Punta na Krku. In game ime mu je Sebakiller, zato jer pawna n00bove. Svoje dane često provodi uz Diablo 3, WoW i Starcraft 2. Voli jesti pitu od jagoda.

Menadžer Dora Komlenić
Ona je Dora, dolazi iz Umaga. In game ime joj je xKimiko. Krivimo je za sve loše stvari zato jer ne zove ss u LoL-u. Moto joj je: “run, run, run”. Voli peći pite.

Antonio Vranjković
On je naš najbolji igrač, te naše najbolje oružje protiv horda neprijatelja. Voli igrati LoL te je glavni adc koji će nas dovesti do pobjede. Igra 24/7 dok jede pitu. In game ime mu je Chapter.

Dino Šehović
Dino Šehović je naš timski taktičar. Svaki dan na WoW-u dungeone raida, za hordu život daje. Sve igre koje postoje, prešo je barem dvaput. In game ime mu je Exitium. Voli pite i bureke.