Predstavljanje tima: OZON

Pozdrav svima, moje ime je Ivan i ja sam jedan od članova tima OZON pod vodstvom Velikog Vođe G. I. Gotlibovića. Tim je dobio naziv, naravno, po omiljenom kemijskom spoju naših članova, a nipošto nije skraćenica za nepoćudni tekst. Sve je počelo kada nas je Veliki Vođa kontaktirao, te nas izvijestio da očekuje najbolju ekipu gamera u školi da se ujedini te da zajedno s njim osvoji školski Xonotic kup. Naravno da nismo mogli odbiti profesora (pogotovo zbog toga što taj dan još nije dobio svoju dozu nikotina) te je, nedugo zatim, stvoren tim OZON koji broji sljedeće članove:

Predstavnik i Veliki Vođa, prof. Goran I. Gotlibović
Prof. Gotlibović je šarmantni biokemičar opasnih vještina. Svoje vještine temelji na konceptu “Reduce – Reuse – Recycle” – prvo reducira broj svojih protivnika, potom ponovno iskoristi njihova oružja protiv njih te reciklira istu taktiku za sljedeću rundu. Krasi ga još i ubojit pogled, usne koje nisu vidjele smješka od 2007. te poznavanje svake otrovne kemikalije koja se može iskoristiti usred runde i koja ne ostavlja tragove.

Komandant Denis Mijolović
Jak na riječima i brz na mišu, gejma od svoje druge godine a prva riječ koju je naučio bila je “killsteal”. Ostavio je nebrojene tisuće sati života na bojišnicama prvog, drugog i hipotetskog trećeg svjetskog rata, a s fronte Battlefielda 4 je došao obrisati pod svojom konkurencijom. Kad ne pogađa četiri protivnika jednom raketom u zraku, radi referate iz kemije i igra svoju omiljenu igru League of Legends.

Pukovnik Mario Ramzi
Osobni moto mu je “Ni jedna mi još nije pobjegla”, a pod time se, naravno, misli na runde u igrama. Bavi se gejmanjem od malih nogu, i brusio je svoje vještine na mnogim popularnim naslovima od Quakea do Call of Dutya. Izrazito je opasan po sve članove tima, a pogotovo ženske.

Admiral Borna “Veličanstveni” Maračić
Tih i samozatajan, dere brege više nego što Mojsje dere Crveno more. Nitko nije ni znao da gejma dok nije ušetao na server i vlastoručno počistio cijeli neprijateljski tim, a nakon toga više nije bilo povratka. Uz Denisa, proveo najviše sati radeći fiš-paprikaš od suprotnog tima, a u slobodno vrijeme radi umjetnička djela te gleda anime.

Vicegeneral Sanjin Šepić
Čovjek čija je tjelesna pojava antiteza prosječnom gameru uvjerio nas je u svoje izrazite vještine kada je promašio penal u školskoj dvorani i za to okrivio visoki ping. Uz Marija, predstavlja izrazitu opasnost za sve žensko u prostoriji te je sposoban ubiti troje neprijateljskih igrača dobro formuliranom formulom iz anorganske kemije.

Menadžer Ivan Oštrić
Iako nema toliko iskustva kao neki igrači ovoga tima, Ivan je dokazao svoje sposobnosti u najpoznatijem simulatoru šešira kad je doveo Denisa do ragequita. Pasionirani ljubitelj katoličke crkve i mrzitelj žena s crvenom kosom, njegova najveća sposobnost je taktika “di je rocket launcher”, koja uključuje paranoično traženje rocket launchera pola runde, i potom dominacija s istim drugu polovicu runde.

Toliko o nama, dođite, donesite kokice i navijajte za nas! 😀

Napomena: Određeni djelovi mogu biti umjetnički prenaglašni i ne izrazito precizni. Denis zapravo mrzi LoL.