Predstavljanje tima Men’s Play

A manly clan gathered from five even more masculine individuals delivering only the sturdiest of towerdiving and oftenly hazardous playing styles in the world of DotA.

Men’s Play, Tehnički fakultetPozdrav svim sportašima i svim fanovima Dote te našim vjernim navijačima kojima se ovim putem ispričavam što ih dugo nismo zabavljali našim jedinstvenim, muško-agresivnim načinom osvajanja trofeja. Nekada najbolji balkanski klan ponovno okuplja svojih 5 prijevremeno umirovljenih sportaša radi jednog cilja, obrane titule riječkog prvaka, ovaj puta na LAN partiju u Prirodoslovnoj i grafičkoj školi Rijeka, od kojeg ne očekujemo ništa manje od prvog mjesta.

Filip Žic (Flitch, Support #4)
Dota mi je jedan od mnogih hobija, igram je oko 7-8 godina s prekidima po par mjeseci. Volim Dotu jer je natjecateljskog duha, pruža jedinstven osjećaj dominacije nakon pobjede napetih matcheva, nadmudrivanja i “mindgameova” te zato sto je totalno drugačija od ostalih video igara. Dota je za mene mješavina video igre i šaha, ultimativan test refleksa i strategijsko-taktičkih sposobnosti osobe.
Moji ostali hobiji: digitalna elektronika, vožnja motora, šah, dokumentarni filmovi.

Ivan Mikuličić (VG/ Scandalouz, Offlane #3)
Dota mi se uvijek sviđala zbog kompetitivnog karaktera i svoje ljudske komponente. Drugim riječima, igrajući ovu igru uči se mnogo o ljudima i sebi kao društvenom biću i dakako o granicama istih ili njihovom prevladavanju. Ono što čini ovu igru jako popularnom je neiscrpna dinamika ljudske interakcije i timske igre. Upoznat sam s Dotom vec duže vrijeme, s povremenim pauzama, a ostatak vremena provodim svirajući i baveći se borilačkim vještinama.

Edi Kosović (holy.Diver/ eDreamz, Carry #1)
Gejmer sam od kad znam za sebe, no odkad sam se susreo s Dotom, za mene više ne postoje druge igre. Bavim se Dotom vec 10 godina jer je jedini sport s toliko velikim brojem varijacija da mi ni nakon toliko godina ni jedan gejm nije bio isti. Ujedno je i jedan od rijetkih sportova koji kombinira fizicki aspekt ljudskog tijela sa mentalnim te uz sve to pruža i dozu adrenalina. U slobodno vrijeme (kad ne igram Dotu) bavim se jos i dizanjem utega, snowbordanjem, šahom te razmišljanjem o smislu života.
Životni san mi je sudjelovati na The International-u te dobiti priliku da upoznam GabeN-a da ga mogu zadaviti radi očajnih Steam servera i užasno sporog razvoja Dote.

Srđan Radojčić (Surge, Mid #2)
Igram Dotu od 2005./2006. s povremenim višegodisnjim pauzama. Jedina igra koja ima toliku dubinu i zahtjevnost da nakon toliko godina igranja i dalje imam puno toga za naučiti.
U slobodno vrijeme se bavim powerliftingom i dizanjem utega.

Tomislav Šokic (Wakka/Medo/Grizzly, support #5)
Volim Dotu zbog dinamičnosti igre, bez obzira koliko gameova odigram svaki je drugačiji od bilo kojeg prethodnog. Dotu igram oko 3 godine, takoder volim bodybuilding.