Predstavljanje tima DeerOfDoom

Mi smo tim koji se okupio zbog ovog turnira, a inače Dotu igramo samo za zabavu.

DeerOfDoom, Filozofski fakultetLena Hadžiomerović (Farnese (Drawolfie), Support+Menadžer)
Igram Dotu otprilike od 2007.-me godine. Tada smo ja i moj brat skidali razne mape za Warcraft3 s interneta i “zaglavili” na Doti. Imala sam duže pauze u igranju zbog škole, a kasnije i zbog fakulteta, no upoznavanjem ljudi koji također igraju Dotu uvijek sam joj se vraćala nazad. Dotu 2 igram od prošle godine. Dota mi je super jer je svaka partija nešto novo. U slobodno vrijeme crtam, igram Dotu 2 i druge igrice, spavam, gledam anime, itd. Ovo mi je prvi put da sudjelujem na nekom turniru.

Jelena Udovičić (Deeranaei (Dranay), Carry)
Kada nisam u anime svijetu, vrijeme provodim na ovom kao studentica (zasad). Dotu 2 igram već 5 mjeseci (Dotu 1 nisam nikad igrala). Igram Dotu zato jer nemam instaliranu niti jednu drugu igricu na novom laptopu, a niti ne namjeravam dok ne završi ovaj semestar da ne bih bila vječni student kao naš duhovni vođa Vuca.

Goran Vucelić (vuca, Semi-Carry/Mid)
In-game kapetan i duhovni vođa tima, a ujedno i najomraženiji član pošto sam uvijek u pravu. Dotu 2 igram malo više od godinu dana i ne bih je baš preporučio ljudima slabih živaca. Prije Dote 2 sam bio fan Warcraft-a 3 (ne WoW-a), dok trenutačno kad ne igram Dotu 2 odmaram uz Starcraft 2. U slobodno vrijeme sam vječni student.

Mateo Trošelj (pas, Support)
Počeo sam igrati Dotu kad je počelo biti aktualno “LAN, A NE VAN!”. Između ostalih igrica, Miku (Skandalouz) je predložio da probamo Dotu i ispočetka je to jako loše izgledalo jer se po cijeloj garaži (gdje smo se okupljali i igrali igrice) moglo čuti: “Miku, što da kupim?” Odgovor je uvijek bio: “BUTTLEFURYYYY!” Onda neko vrijeme nisam igrao, a kasnije sam počeo igrati Dotu 2 zbog toga što kad bi se van išlo, svi bi samo o Doti pričali, a meni se nije dalo ne prisustvovat tim razgovorima. Mislim da je Dota sjajna igra za razvijanje logike, strategije, refleksa, pa čak i emotivnih komponenata i koliko god se igra uvijek isto, svaki meč je drugačiji. GLHF!

Enrico Buić (Mr. Fisher, Semi-Carry/Mid)
U slobodno vrijeme igram razne igre na svom laptopu, a jedna od njih je i Dota 2. Nije mi komplicirana jer je sve u njoj logično. Igrao sam puno teže igrice. Dotu 2 igram većinom s prijateljima. U Doti 2 zadnje vrijeme najviše gledam amaterske i poluprofesionalne turnire.