2 komentara

  • Zar samo toliko o tome i o pobjednicima??? Da je pobjedio neki drugi tim, mislim da bi o tome bilo puno više napisao (da ne spominjem grešku u naslovu posta (prtyja)). Zajedljivost u tvojoj informaciji o tom “događaju” i pobjednicima može se lako uočiti. Maštovit je bio onaj koji je naslovio ovaj tim sa imenom Tim 3 jer dečki iz ekipe prilikom prijave nisu znali da trebaju dati ime svomu tima niti ih je itko o tome obavijestio. Stoga budi korektan i na sportski način čestitaj pobjednicima a ne ovako…..

  • Veseli me tvoj interes za LAN party i doprinos portalu. Greška u naslovu se nije smjela dogoditi, hvala na upozorenju.
    Gornji članak definitivno nije dostojan samog događaja, ali je ipak jedina vijest koja je u tom trenutku mogla biti objavljena. U organizaciji nas nema puno, imali smo dosta posla oko organizacije i obaveze koje su stavljene na čekanje moraju se odraditi čim prije. Izvještaj s turnira će biti napisan i objavljen, i galerija slika i još koješta, ali ne danas.
    O načinu prijave tima možeš pročitati na http://lanparty.pgsri.hr/poziv-na-festu-u-ucionici-g2/, a svi timovi koji su poslali prijavu bez imena bili su zamoljeni da pošalju ime tima.
    Voljela bih da tvoj doprinos portalu bude i veći – napiši članak o svom viđenju turnira i pobjednika i pokušaj ublažiti trenutni nedostatak vijesti o turniru. Od sada imaš ovlasti u sustavu za pisanje članaka. 🙂