Informacije o turniru

Sada kada su svi timovi prijavljeni, uz malo kašnjenja zbog organizacijskih dogovora, možemo objaviti više informacija o strukturi samog turnira i nekim pravilima.

Sa prijavljenih 11 timova moramo koristiti malo jedinstven kup sistem zbog neparnog broja igrača. Evo prikaza:

Kup Sistem

Dakle prvih 10 timova bi se izvlačili parovi, a onaj zadnji koji ostane bi ušao u kup u drugoj rundi. Na kraju kada dobijemo top 3 tima, oni igraju sistem grupe. Svatko sa svakim, a ako na kraju bude timova sa istim brojem pobjeda izjednačenje rješava njihov međusobni sukob od prije. Nema neriješenih mečeva.

Igra se Team Deathmatch mode sa većinom defaultnim postavkama osim sljedećih promjena:

  • Prvi tim do 60 killova pobjeđuje.
  • Limit od 10 minuta.

Između svake službene runde server će se nastaviti i početi će meč zagrijavanja. Taj meč služi da bi igrači prijašnje runde napustili računala i novi igrači sjeli i smjestili se, namjestili postavke koje smiju namjestiti i zagrijali se malo. Službene runde i runde zagrijavanja će se tako izmjenjivati do kraja turnira.

Za bolje praćenje turnira na projektoru će biti uključen spectator mode, tako da će se sve sukobe moći pratiti bez guranja u osobni prostor igrača. Sudionike molimo da slijede uobičajena pravila bontona u školi. Dakle nema psovanja, pretjerane vike (malo vike u žaru borbe je u redu) i općenito se nadamo ugodnoj atmosferi.

Nadam se da svima paše ovakva struktura turnira i da se veselite četvrtku. 🙂

glhf